احتمال سکانداری وزارت خارجه امریکا به دست دوست منافقین

جارستان-با جدی شدن صحبتهایی درباره بر عهده گرفتن فرمان وزارت خارجه امریکا به دست شهردار سابق نیویورک که در مقابل دریافت چند هزاردلار در مجالس منافقین سخنرانی کرده است… با جدی شدن صحبتهایی درباره بر عهده گرفتن فرمان وزارت خارجه امریکا به دست شهردار سابق نیویورک که در مقابل دریافت چند هزاردلار در مجالس منافقین

این روزنامه امریکایی نزدیک به حزب دموکرات با اشاره به صحبت از برعهدهگیری سمت وزارت امور خارجه امریکا توسط «رودی جولیانی»، نوشت: باید گفت او یک گزینه فاجعهبار برای برعهدهگیری این مقام خواهد بود و میتواند چالشهای زیادی را برای دولت امریکا ایجاد کند. دولت ترامپ باید سیاست تازهای را در قبال سوریه اتخاذ کند، همچنین نیازمند درک تازهای در رابطه با روسیه و فعالیتهای آن کشور در خاورمیانه است و همچنین نیازمند دقتنظر در مدیریت ائتلاف پیچیده ضد داعش است. نیویورکتایمز با بیان اینکه رهبران اروپایی نیز منتظر هستند تا ببینند سکان وزارت امور خارجه دولت ترامپ در دست چه کسی خواهد بود، ادامه داد: وزیر امور خارجه باید به تاریخ و مسائل ژئوپلتیک دانش و آشنایی کافی را داشته باشد.» این روزنامه با اشاره به تجربه بسیار محدود دیپلماتیک و بینالمللی جولیانی نوشت: به نظر میرسد وی در این زمینه نمیتواند داوری منصفانهای داشته باشد. برای قضاوت درباره عملکرد جولیانی در سیاستگذاری خارجی به عنوان نمونه میتوان به دیدار او از هائیتی در سال ۱۹۸۲ میلادی اشاره کرد؛ زمانی که او دادستان کل بود. او گفت که در آن جزیره هیچگونه سرکوب سیاسیای روی نمیدهد این در حالی است که در آن زمان یک دیکتاتور به نام ژان کلود دووالیه زمام امور را در دست داشت.
او همچنین در سال ۱۹۹۵ میلادی یاسر عرفات رهبر وقت فلسطینیان را از کنسرت فیلارمونیک نیویورک به مناسبت جشن سالگرد تأسیس سازمان ملل متحد اخراج کرد. این روزنامه اشاره میکند که از زمانی که او مدت زمان شهرداریاش بر نیویورک به پایان رسید با دولتهای خارجی و بازرگانان همکاری کرده است. این روزنامه مینویسد: «این اقدامات او جنجالآفرین بودهاند، برای مثال در سال ۲۰۱۱ میلادی در نشست مجاهدین خلق(گروهک تروریستی منافقین) سخنرانی کرد و از آن گروه فرقه مانند حمایت کرد، این در حالی بود که در آن زمان این گروه در فهرست سازمانهای تروریستی وزارت امور خارجه امریکا قرار داشت.
درس اوباما از عوامگرایی چپ و راست
رئیسجمهوری امریکا که به یونان سفر کرده است، نسبت به رشد ملیگرایی ناآگاهانه و خام در فضای پس از رفراندوم خروج انگلیس از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت و انتخابات ریاست جمهوری امریکا هشدار داد. به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سیانان، باراک اوباما، رئیسجمهوری امریکا در آخرین سفر خارجی خود در یونان گفت: ما باید علیه قبیلهگرایی که میان «ما» و «آنها» تضاد ایجاد میکند، هوشیار باشیم و از آن دوری کنیم. او تأکید کرد: امریکا به صورت دردناکی از خطر تفرقه در امتداد خط «نژادی، مذهبی یا قومیتی» آگاه است.
او همچنین پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا را خواست «آن دسته از امریکاییهایی» دانست که «تنها میخواستند اوضاع و شرایط را تکان بدهند. » این اظهارات در پی مذاکرات با الکسیس سیپراس، نخستوزیر یونان در آتن مطرح شد. اوباما همچنین قرار است به آلمان و پرو سفر کند. او مجددا تأکید کرد که از پیروزی ترامپ در انتخابات متعجب شده است. اوباما گفت: زمانی که فشار زیادی وجود داشته باشد، مردم به دنبال چیزی میگردند و آنها ممکن است تغییر را انتخاب کنند حتی اگر کاملاً اطمینان نداشته باشند که این تغییرات چه حاصلی به بار خواهد آورد. درسی که گرفتم این بود که باید با مسائلی نظیر نابرابری، نابسامانی اقتصادی و ترس مردم از اینکه بچههایشان شرایطی به خوبی آنها نداشته باشند، روبهرو شد. رئیسجمهوری امریکا همچنین تأکید کرد که رأی بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا و رأی مردم امریکا در انتخابات ریاست جمهوری نشان میدهد مردم به صورت کلی اکنون اطمینان کمتری نسبت به هویت ملی و جایگاه خود در جهان دارند و همین امر، جنبشهای عوامگرایانه چپ و راست را به وجود آورده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰